Rafael Elburg


Jeugd

We willen dat alle jongeren liefhebbende en  toegewijde discipelen van Jezus zijn, wat inhoudt dat ze Jezus zullen volgen in alle aspecten van hun leven. Het volgen van Jezus moet voor jou geen opgelegde verplichting zijn, maar een vrijwillige keuze om je over te geven aan God en je steeds weer te laten vullen met Zijn Geest. Wij geloven dat jij een aantal dingen nodig hebt, om je aan God over te kunnen geven, dingen die jouw Vader jou graag geeft:

 

1.            Besef van Gods liefde voor en toewijding aan jou

2.            Besef dat God jou door en door kent

3.            Praktische vaardigheden/kennis

4.            Menselijke voorbeelden

Alle dingen die op de jongerenbijeenkomsten gebeuren, dragen één of meerdere van bovenstaande principes in zich, zodat jij een volwassen liefhebber en volgelingen van Jezus wordt. Voor de praktische kaders en het programma van de avonden, hebben de bovenstaande principes natuurlijk ook betekenis. Veel bijeenkomsten zullen een tijd van aanbidding kennen, omdat aanbidding het makkelijker maakt om Gods waarheden te begrijpen. We nemen de tijd nemen om vaardigheden te trainen (workshop), gesprekken te voeren waarbij jij vragen mag stellen aan de leiding en steeds weer ontdekken wie God is en hoeveel Hij van jou houdt.

Categories: Activiteiten