Rafael Elburg

 

Ook dit voorjaar zullen we weer Samen Voorjaar gaan organiseren. Na eerdere edities van Samen Kerst en Samen Voorjaar hebben we nu de smaak te pakken om ook dit jaar weer actief te gaan deelnemen aan deze activiteit. Ik merk van de 3 eerder gedane activiteiten dat het klaar staan voor een ander met de mensen uit de gemeente een heel mooi initiatief is. Beide keren zijn we een dagdeel op pad geweest. Als ik hier op terug kijkt geeft me dat enorme voldoening. Mooi om te zien dat we allemaal verschillende talenten in de gemeente hebben en deze kunnen benutten in één of meerdere klussen.

 

Als je goed bent voor anderen, zal het ook met jou goed gaan. Als je anderen helpt, zul je zelf ook geholpen worden. Spreuken 11:25 | BB (Basis Bijbel)

 

Activiteit

Gedacht moet worden aan sociale en praktische activiteiten, zoals spelletjes doen met ouderen, organiseren van een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking of koffiedrinken met eenzame ouderen of doen van klussen via Stichting Present (helpen verhuizen, opknappen of schoonmaken van een woning of opknappen van een tuin).

 

Wanneer?

Datum:            Zaterdag 21 april

Tijd:                 08.30 – 12.00 uur

De Voord Elburg:

–           met ouderen zingen

–           spelletjes doen met ouderen

–           wandelen of fietsen met ouderen

Hulpvraag via stichting Present

–           opknappen van een tuin in Elburg

–           schilderwerk in Elburg

 

Opgeven kan via de opgavelijst of via mij. Hou zaterdagmorgen 21 april vrij, ik heb er weer zin in!

 

David

Categories: Bulletin