Rafael Elburg

‘Maar u zult kracht van de Heilige Geest ontvangen, Die over u komen zal; en u zult Mijn getuigen zijn, zowel in Jeruzalem als in heel Judea en Samaria en tot aan het uiterste van de aarde.’

Elise Vis

Wie ben ik?

Ik ben Elise, opgegroeid in het eenvoudige visserstadje Elburg op de Veluwe. Sinds ik in 2000 naar Brazaliƫ ben geweest om daar met straatkinderen te werken, is er een groeiend verlangen in mijn hart ontstaan om fulltime in de zending te werken. Ik heb een passie om Jezus zichtbaar te maken juist op donkere plekken en aan mensen zonder hoop. Ik heb ook een passie voor kinderen, met name kinderen in nood. Na diverse korte zendingsreizen in Afrika en Aziƫ ben ik in 2013 een Discipelschaps Training School (DTS) van Jeugd met een Opdracht gaan volgen. Het was toen dat ik merkte dat nu de tijd is dat God mij roept om mij volledig toe te wijden aan de opdracht om de volken op de aarde met de boodschap van hoop en redding te bereiken.

Wat ga ik doen…

Voor nu betekent het dat ik voor 2 jaar zal meewerken met Holoholo (betekent erop uit gaan) Ministries in Hawaii. Deze ministry richt zich erop om een verschil uit te maken onder de lokale gemeenschap in Hawaii door lief te hebben en te dienen. Daarnaast wil ik graag een impact maken in de bevolkingsgroepen op aarde. Het merendeel vindt plaats in de Filipijnen en Thailand, waar de ministry zich richt op het ontwikkelen van onderontwikkelde gebieden, te investeren in kinderen en jongeren in achterstandswijken en het ondersteunen van christenen in de omliggende gebieden.

Voor de komende tijd zal het eerst betekenen dat ik zal werken in de DTS die op 26 september zal beginnen. Met deze studenten zullen we naar de projecten in de Filipijnen en Thailand gaan. Om God bekend te maken, daar te dienen en door onze aanwezigheid een bemoediging te zijn voor de christenen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Elise Vis augustus 2014

Nieuwsbrief Elise Vis juni 2014

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief november 2013

December 2013 Outreach info